Contactformulier

E-mail adres
Onderwerp
Tekst

Bellen of afspreken

Als je vragen hebt, stuur me gerust een mail via het contactformulier op deze pagina. We kunnen via de mail bijvoorbeeld een belafspraak maken of alvast een eerste afspraak inplannen. Maar je kunt me ook gewoon vragen stellen via de mail.

Boven- en onderaan elke pagina vind je ook mijn telefoonnummer. Mocht je tussen de sessies door ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd een belafspraak met mij maken. Zie meer hierover onder nazorg.

 

Praktisch

De massages vinden plaats in mijn yogastudio. Een warme en sfeervolle ruimte aan de rand van het centrum van Schiedam (adres: Westvest 38). 

De kosten voor de massage bedragen € 50,- per uur. Een sessie duurt minimaal twee uur. Dat is inclusief vóór- en nagesprek, alsook de voorbereidende oefeningen. 

 

Afzeggen

Wanneer je binnen 24 uur vóór onze afspraak afzegt, ben ik genoodzaakt de gemiddelde sessieduur in rekening te brengen.

Heel soms is afzeggen een manier om communicatie over een bepaalde kwestie uit de weg te gaan. Dat betreur ik altijd, omdat dit werk alleen kan slagen bij volkomen helderheid en zuiverheid. Ik moedig je daarom aan altijd bij jezelf stil te staan over de echte reden van je afzegging. Mocht deze iets met mij te maken hebben, vertel het me alsjeblieft. Je uitspreken en gehoord worden, is altijd beter dan je zwijgend terugtrekken. Je uitspreken is een vorm van zorg voor jezelf.